PŘISPĚJTE NA ZAŽÍT PETŘINY JINAK - TRANSPARENTNÍ ÚČET



Milí petřinští sousedé, 

děkujeme vám za hojnou účast na sousedských slavnostech Zažít Petřiny jinak 2022. Atmosféra byla úžasná, potkali jsme se navzájem, program byl nabitý a pestrý. 

 

S organizačním týmem začínáme den po akci rekapitulovat nejen program (co se povedlo, co udělat příště jinak, co vypustit, co naopak přidat…), ale také počítáme…


Náklady na organizaci jsou nemalé a zatím v tom máme pouze osobně investované peníze, tedy peníze jednotlivých členů týmu. Něco jsme vybrali na dobrovolných příspěvcích během akce, ale stále to nestačí (platíme dopravní značky, připojení a vyúčtování elektřiny, koupili jsme silný kabel a rozvaděč a mnoho dalšího, tisky, propagace…). Náš čas, který přípravě věnujeme mezi zaměstnáním a rodinami, samozřejmě nepočítáme. Sousedská slavnost Zažít město jinak na Petřinách je prozatím největší a časově i finančně nejnáročnější akcí našeho spolku.

 

Pokud se vám tedy akce líbila a chcete nám přispět, budeme opravdu vděční. Založili jsme účet u FIO banky, který je veden jako TRANSPARENTNÍ  a majitelem je spolek Spolu na Petřinách, oficiální místní organizátor sousedských slavností Zažít město jinak na Petřinách. Ještě jednou předem děkujeme za jakýkoliv, byť i malý, finanční příspěvek.


Číslo transparentího účtu:

2702314206/2010

 
50 Kč



100 Kč


Samozřejmě rádi budeme v tradici pokračovat a příští rok opět Zažít Petřiny jinak zorganizujeme. Do budoucna máme spoustu plánů na aktivity na Petřinách a rádi mezi sebou uvítáme aktivní sousedy, kteří se k nám chtějí přidat ať už jako členové spolku nebo “jen” přátelé spolku. Samozřejmě je možné organizačně pomoci naprosto nezávisle, jednorázově např. právě na Zažít Petřiny jinak.  O dalších aktivitách vás budeme podrobněji informovat v některém z dalších článků. 

 

Zažít město jinak jsou sousedské slavnosti, jejichž náplň vytvářejí sami obyvatelé daných lokalit. Jsou založené na principu společného sdílení veřejného prostoru, vzájemné výpomoci a dobrovolnickém nasazení místních organizátorů a mnoha dalších subjektů. Jsou otevřené všem věkovým a zájmovým kategoriím. Více najdete přímo na webu www.zazitmestojinak.cz.